2020 LISTAN

1. En dålig vana som jag kommer att bryta:

Att köpa onödiga saker. I år ska jag verkligen börja investera i kvalitetsplagg och köpa saker som jag faktiskt kommer att använda länge. Jag vill börja investera i tidlösa plagg mer och utveckla min personliga stil. Just nu kan det lätt bli att jag handlar något random inne på Zara som är ”trendigt just nu” men inte riktigt speglar mig och min stil. Såklart slutar de flesta av dessa köp med att jag inte använder dessa plagg och de bara hänger i garderoben. Mitt senaste köp från NA-KD är ett bra exempel på det, jackan hänger fortfarande i min garderob med prislappen på sedan början av december...

2. En ny färdighet som jag vill lära mig:

I år ska jag fortsätta lära mig franska och ska därför fortsätta läsa franska kursen på universitetet i en termin till. Franska är ett svårt språk vilket kommer ta ett tag att lära sig. Jag kan redan förstå ganska mycket på ”basic” nivå, speciellt när det gäller att läsa texter. Det svåraste enligt mig är såklart att prata och även förstå vad fransmännen säger eftersom att de pratar så otroligt fort.

3. En person som jag vill sträva efter att bli:

Den bästa möjliga versionen av mig själv helt enkelt!

4. En god handling jag vill göra:

Skänka mina saker till ett gott ändamål. Jag har många kläder, böcker och annat här hemma som är i gott skick men inte längre används, vill skänka de till människor som behöver de mer än jag. Tips på organisationer?

5. En plats jag skulle vilja besöka:

Dubai! Jag känner att det har gått lite för lång tid sen jag var där senast och det börjar bli dags för ett återbesök. En annan stad som jag vill besöka igen är Moskva, hade faktiskt väldigt kul där sist.

6. En bok jag skulle vilja läsa:

Ett av mina nyårslöften är att läsa 10 böcker i år. Jag älskar att läsa och vandra runt i bokaffärer på jakt efter nya böcker, men det har bara blivit mindre och mindre läsning med åren vilket jag tycker är synd (skyller på universitetet och det tråkiga kurslitteraturen som man fick läsa i mängder). Jag har nu därför skapat en lista på 10 böcker som jag ska bocka av en efter en. De flesta av böckerna på listan är inom personlig utveckling, men jag har även försökt få in några fiction.

7. Ett mål som jag vill uppnå:

Det är såklart att ställa mig på scenen och tävla i bikini fitness. Jag hade det som mål på min dreamboard redan förra året, men för att vara ärlig så gjorde jag inte mycket för att uppnå det målet och därför hände ingenting med det. Nu har jag dock redan börjat förbereda mig bland annat genom ett nytt träningsschema och mer kunskap om träningen.


8. Något som jag vill bli bättre på:

Att gå ut och göra saker, testa nytt hela tiden. Det blir lätt så att jag bara går hem efter plugget/jobbet och stannar hem på helgerna, men trots att det kan vara skönt vill jag ändå göra roliga grejer och träffa vänner. Därför är ett av målen i år att hitta på mer saker i vardagen, då blir livet mycket roligare och man får helt enkelt något att se fram emot.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Pratade om det för några dagar sedan med mina kollegor, hur otroligt mycket pengar jag slösade på plagg som bara blev hängande i garderoben. Köper jag lite dyrare blir det mer genomtänkta köp i och med att det är mer pengar jag gör av med och därmed använder jag dom år efter år.
nouw.com/jossustravelpics
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad intressant lista, se vad du har för förväntningar på detta året!

FÅr jag göra en liknande lista med länk ifrån dig? <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229