BÖCKER SOM JAG VILL LÄSA 2020

Godkväll finaste ni!

Egentligen skulle jag öppna bloggkalenderns 3:e lucka idag, men eftersom att paketet var försenad kommer det ett inlägg om det nästa vecka istället. Sorry, men det kommer att vara värt all väntan, jag lovar!! ⭐

Idag vill jag istället berätta om ett av målen jag vill uppnå under 2020, nämligen att läsa mer! Jag älskar att läsa böcker och har en lång to-read lista, men tyvärr skjuts det upp och glöms bort lite för ofta. Nästa år har jag dock satt upp målet att läsa 10 böcker vilket jag verkligen borde klara av. Här är några av dessa böcker:

1. The power of habit. En bok som helt enkelt berättar om hur vanor formas och hur de lagras i hjärnan.

2. Sapiens: en kort historik över mänskligheten. Tror ni kan gissa vad den handlar om bara av titeln. Det är en bok som jag har velat läsa sedan den kom ut i 2018, men det har helt enkelt inte blivit av.

3. The subtle art of not giving a f * ck. En bok som helt enkelt handlar om hur man skiter i alla andra och kör sitt eget race. Bästa mindsetet att ha helt enkelt.

4. Rich Dad Poor Dad. En väldigt känd bok som rekommenderas för alla som vill lära sig mer om hur man hanterar pengar på ett smarta sätt. Har hört mycket gott om denna, dags att läsa och få sin egna uppfattning.

5. The Secret. En bok om attraktionslagen som jag också har hört mycket gott om. Blir intressant att läsa!

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Åhh den första boken skulle jag verkligen vilja läsa, lät ju hur bra som helst!! KRAMnouw.com/emmaengstrom
aliceemericsson
aliceemericsson,
Älskar också att läsa, älskar verkligen när man fastnar i en bok och bara läser, läser och läser! <3nouw.com/aliceemericsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229