DET DÄR MED VACKRA TAVLOR..

Inlägget är skrivet i samarbete med Desenio

En sak som jag verkligen ser fram emot just nu är att flytta hemifrån till min alldeles egna lägenhet. Jag brukar sitta och kolla runt på Pinterest och bara drömma mig bort. Helt otroligt vad mycket inspiration man kan hitta där, folk är verkligen duktiga på att ta vackra bilder på sina hem. Det som jag längtar till mest med flytten är ju såklart att inreda min lägenhet helt själv. Att välja precis allt efter ens egna smak: möbler, mattor, tavlor mm.

På tal om tavlor vill jag passa på och tipsa er som ett grymt företag som säljer posters och ramar online, nämligen Desenio. Nedan har jag valt ut några favoriter som jag hittade på deras hemsida. Wow säger jag bara, de har så många fina posters! Var säkert inne på hemsidan i en halvtimme och bara kollade runt på allt de hade. Snacka om beslutsångest haha. Det var svårt att bestämma sig vad jag gillade mest, men till slut valde jag två svartvita bilder på New York, en PRADA Marfa poster (såklart) och två vackra naturbilder.

Den kategorin av posters jag gillade mest var såklart kartor och städer, men det är inte så konstigt med tanke på hur mycket jag älskar att resa. Där kan man hitta väldigt fina resefoton (både i färg och svart/vita), kartor på städer och världskartan.

Om man inte kan bestämma sig och inte riktigt vet vilken ”tema” på tavlor man vill ha, kan man hämta lite inspiration genom att titta på deras tavelväggar. Där kan man klicka hem ett färdigt ”paket” av tavlor - hur smart som helst! Gå gärna in och titta, finns väldigt mycket inspiration på hemsidan <3

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så himla fina tavlor! Det är fantastiskt att flytta till eget <3 Kram
nouw.com/linndossing
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så fiiiint alltså!
nouw.com/celinelundqvists
IP: 82.99.3.229