EVENT MED FINASTE TJEJERNA

God söndag på er!

Är just nu på båten på väg till Helsingfors och ska precis äta middag med min kärlek. Ville bara kika in innan täckningen försvinner och visa er några bilder från gårdagens event tillsammans med blogg-gänget! Som ni redan vet var jag ju på ett Powertalks bloggevent i Uppsala som @sarakarlssonsse hade ordnat.

Eventet tog plats på ett hotell i centrala Uppsala och när vi kom fram möttes vi av ett vackert, utsmyckad lokal, alkoholfri champagne, peppande musik och vår glada värd. Jag måste bara säga att eventet blev väldigt lyckat och jag hade så kul! Tack så hemskt mycket att jag fick komma och ta del av ditt första event Sara. Du är en riktig powerwoman! 🌟

Under eventet pratade vi mycket om målsättning, mindset och gjorde visionboards för 2020. Vi gav varandra tips om hur man skulle gå tillväga för att nå sina mål och att man ska våga drömma stort. Eventet gav mig mycket inspiration och boostade mitt självförtroende när det gäller mina mål.

2020 kommer vara ett spännande år för min del och jag har sjukt mycket planerat. Det kommer vara ett år där jag lägger 100% fokus på mig själv och kommer att göra stora förändringar. Detta året kommer inte ha någon plats för negativitet och dåliga vibbar. Jag kommer att börja om och vet äntligen vad jag vill upnå. Det blir en fresh start på riktigt denna gång. Är så otroligt taggad på det och vad som skall komma!

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh så trevligt ni hade det, kul att ni har kontakt,
nouw.com/sweetwords
Steffiiie
Steffiiie,
låter superkul ju. Fint var det också ☺️
nouw.com/steffiiie