FRESH HAIR, DON'T CARE!

Våren har nu kommit till Stockholm. Det har blivit varmare, solen kommer fram oftare, sakura blommor i Kungsträdgården är på gång och dagarna är mycket ljusare. Gud vad jag har längtat till att vakna upp på morgonen och se dagsljuset i mitt fönster. En av sakerna jag verkligen ogillar med höst/vinter är mörkret och speciellt mörkret på morgonen. Har jättesvårt att gå upp då. Men nu flyger jag bara upp från sängen vilket är underbart :))

Med en ny årstid kommer också lusten till nya saker och förändring för min del! Jag vill testa nya saker, utmana mig själv och ta hand om mig själv lite extra. Idag var jag hos frisören Javiera som jobbar på salongen NOOK i Stockholm och fräschade upp mitt hår.

För cirka en månad sen vann jag en tävling på Instagram där priset var en hår-makeover hos Javiera. Förstår ni hur glad jag blev när mitt namn döp upp som vinnare?! Jag vinner bokstavligen ALDRIG något, så fatta hur glad jag blev då.

Eftersom att jag inte längre färgar mitt hår kom vi överens om att vi kör på en klippning, olaplex behandling samt styling istället för att fräscha upp håret och ge det mer liv. Och ja, jag blev så otroligt nöjd!

Hon är väldigt duktig och har arbetat som frisör i 15 år, ja ni kan ju se resultatet själva. WOW säger jag bara! Stort tack till Javiera att jag fick komma till dig och tack för att du gav mitt hår liv igen efter vintern. Detta är ingen sponsrat post, jag ville bara tipsa er om en bra frisör samt stötta den lokala verksamheten lite extra nu i corona tider. Skulle ni vilja boka tid hos Javiera kan ni göra det HÄR och om ni vill kika på hennes Instagram konto kan ni göra det HÄR. Kram! <3

Gillar

Kommentarer

minakanchan
minakanchan,
Så fint det ble, og så utrolig fint hår du har 😊 <3
nouw.com/minakanchan
marialund
marialund,
Men va fint de blev!! 😍
nouw.com/marialund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229