GOODIEBOX - JANUARI BOXEN

Hello guys!

Äntligen har Nouw fixat sina problem och jag kan publicera mitt inlägg haha. Jag har bokstavligen kämpat i 3 dagar med att publicera denna, men varje gång jag gick in på hemsidan var den nere. I detta inlägg vill jag visa er Innehållet i Januari boxen från Goodiebox. Jag har nu haft Goodiebox prenumerationen i fyra månaden och kan ärligt säga att jag är nöjd med den. Om ni själva blir sugna på att testa kan ni använda den HÄR länken för att få 50% på er första box.

Den här månaden var boxen anpassat till ens hudtyp (normal, känslig, torr eller oljig) och jag fick hem den blåa boxen som ska vara anpassad för ”normal” hud. Boxen innehöll: ansiktskräm, makeup pads, sminkborttagning, en sheetmask, en parfym och ett serum.

MÅNADENS BOX:

⭐️ Ansiktskräm från NAOBAY. Den här krämen är organisk och är gjord av naturliga ingredienser vilket jag älskar! Den är väldigt lätt och absorberas i huden väldigt fort. Jag ogillar verkligen krämer som är feta i konsistensen så denna får definitivt 5/5 av mig så länge!

⭐️ Reusable Make-Up pads (MOON PADS). Idén bakom detta är väldigt smart och jag är glad att det finns företag som tänker på miljön. Det här är alltså make-up pads som går att återanvända i 3 månader (!), förstår ni hur många bommuls pads man kommer spara på? Det står också att man kan ta bort sminket med endast vatten när man använder dessa moon pads... Är lite tveksam, eftersom att det låter för bra för att vara sant, men jag återkommer när jag har provat!

⭐️ Make-Up remover från Bioderma. Det här är en make-up remover som ska ta bort make-up och smuts, medans den återfuktar och lugnar huden. Har länge velat testa detta produkter från Bioderma då jag har hört mycket gott om de.

⭐️ Sheetmask från Miqura. En roligare ansiktsmask med lite bling bling som ska återfukta ens ansikte. Såg en video på när en tjej sätter på sig denna och det ser ut som om man ska på maskerad haha. Blir spännande att testa!

⭐️ Parfym från Zarkoperfume. Åh vad gott denna luktar! Jag får lite orientaliska vibes av den, då den är lite kryddig och stark i lukten, men samtidigt väldigt behaglig. Förpackningen är ganska liten (tyvärr bara en tester) men det blir smidigt att ha med sig i väskan.

⭐️ Serum från The Cure. Ännu en produkt från märket The Cure, i förra boxen fick jag också en liknande produkt som jag faktiskt inte har testa än. Den här serumen ska iallafall ge huden en boost och återfukta den direkt.

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men så härlig box!! Massa roliga produkter 😃
idanilssonphoto.se
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
åh vad härligt innehåll, blev sugen på testa denna boxen 😃 <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229