GOODIEBOX UNBOXING #2

Nu var det dags att visa upp min andra box från Goodiebox, nämligen november boxen som jag fick i slutet av förra månaden. Goodiebox är en prenumerationstjänst där man får hem 6 olika skönhetsprodukter i en fin låda. Jag tycker personligen att sånt är roligt eftersom att man får testa många nya märken och upptäcka nya favoriter. Redan nu av de här två boxarna har jag hittat några produkter som jag kan tänka mig köpa igen när de tar slut.

Vill bara påpeka att detta inlägg INTE är sponsrat på något sätt, utan jag vill bara visa er innehållet eftersom att ni verkar om att se hauls och unboxings av olika slag. Jag har dock en rabattkod som jag kan bjuda er på om någon av er är sugen på att testa Goodiebox. Det är ett erbjudande till er där ni får 50% rabatt på första boxen. Klicka här för att komma till erbjudandet. Både jag och ni får då rabatten, win-win! 🌟

November boxen

🌟 Fake-lashes. Långa ögonfransar tycker vi om så yes please på den! Behövde ändå ett par nya lösögonfransar för nyårsafton och dessa ser perfekta ut.

🌟 En scrunchie för håret. Den var jättefin utseendemässigt men var tyvärr liiite för tajt för min smak. Jag burkar gilla sånna scrunchies som är väldigt stretchiga, men det kanske bara är min preferens.

🌟 En facemist. Riktigt bra produkt som luktar gott. Jag tycker om facemists och brukar faktiskt ha med mig en i väskan för att kunna fräscha upp huden under dagen.

🌟 En glittrig eyeliner. På tal om nyår så är denna eyeliner också perfekt eftersom att den är glittrig. Jag blev kär i denna direkt då den har riktigt fin färg och ger det där lilla extra!

🌟 Läppstift. Den här läppstiften har jag faktiskt inte ens öppnat än men det verkar tyvärr inte vara ”min” färg. Lite för röd nyans för min smak.

🌟 Instant correcting serum. Den här produkter har jag inte heller hunnit testa än, men det ska vara ett anti-aning serum som slätar ut huden och hjälper till med att minska linjer. Blir spännande att testa!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh boxen är ju så fin, är verkligen så himla nyfiken och sugen på att skaffa denna! 😃 KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad bra saker du fick i din box! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
IP: 82.99.3.229