HELLO 2020

Hej och gott nytt år allesammans!

Nytt decennium, nya tag - 2020 here I come ⭐ Jag är nu tillbaka efter min lilla paus från bloggen och det känns skönt att skriva till er igen. Under de senaste veckorna har det varit ganska mycket både på jobbet men även i privatlivet, vilket har varit anledningen till mitt försvinnande. Det har helt enkelt varit skönt att vara ifrån bloggen lite och ladda batterierna på nytt. Ja, ni förstår säkert vad jag menar! Jag har iallafall saknat er och hoppas att ni har saknat mig (iallafall lite) <3

Nu har vi ju kommit in i det nya året och det nya decenniet vilket känns SÅ spännande. Jag har redan satt upp flera mål som jag vill nå under året och skrivit ner de i min Hapiness Planner som jag fick i julklapp av min mamma. Det är en dagbok/kalender som jag länge har haft ögonen på men aldrig orkat köpa den själv haha. Tänkte visa er den i kommande inlägg och berätta lite mer om hur den fungerar. Nu tänkte jag istället berätta vilka mål jag har för det här året:

2020 mål

- Ställa mig på scen i slutet av året och tävla i bikini fitness. Detta hade jag som mål redan under 2019, men jag gjorde typ egentligen ingenting för att nå det målet so here we are again.

- Fokusera på mig själv, göra det som känns bra för mig och inte bry sig om andra. Ett viktigt mål helt enkelt.

- Fortsätta meditera dagligen. Detta har jag egentligen börjat med redan i augusti 2019 och har mediterat varje dag sedan dess. NU vill jag fortsätta göra det under hela 2020!

- Börja med Youtube. Det här har också varit på min 2019 lista, men jag vågade aldrig starta min kanal. Men i år gäller det!

- Åka tillbaka till Dubai och även besöka ett helt nytt land i år. Vill verkligen åka tillbaka till Dubai eftersom att jag trivs så bra där. Sedan vill jag också besöka ett land där jag aldrig har varit tidigare, får se vad det blir. Kom gärna med ideer!

Gillar

Kommentarer

linndossing
linndossing,
Så himla fina mål! Hoppas vi kan ses snart <3 Och ja!!! Kör igång med youtube!!! Kram
nouw.com/linndossing
evelinarou
evelinarou,
hoppas jag med fina! <3 🥰
nouw.com/evelinarou
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så bra mål, lycka till! <3
nouw.com/sarahlinnsliv