HOW TO LIVE YOUR BEST LIFE

1. Bry dig inte om vad andra tycker. Lev ditt liv som DU vill och bry dig inte om andras åsikter. Helt ärligt, livet är för kort för att bry sig om vad andra personer tycker. You do you, annars kommer man att ångra sig framöver att man inte har vågat.

2. Ta bort all negativitet. Tänk efter vad som skapar negativ energi i ditt liv och försök att ta bort dessa saker. Är det kanske ditt jobb som får dig att känna dig extremt stressad, en person som får dig att må skit eller något annat som du känner missnöje med? Försök att kartlägga dessa och bli av med de ASAP! Du ska fokusera på positiva upplevelser här i livet, aint nobody got time for negativity. Tänk positiv energi! 🌟

3. Lär dig säga nej. Många vågar tyvärr inte säga nej till saker och känner konstant pressen att tacka ja till allt som erbjuds. Stå på dig och våga säga nej till saker du inte känner för att göra! Är du trött efter jobbet och inte orkar ses? Säg det! Känner du inte för att gå på den där konserten med dina väninnor? Berätta! Har du inte råd med en resa? Tacka nej! Man ska inte vara orolig för vad den andra personen ska tycka, vill du inte så är det helt okej. Det ska respekteras. Man ska inte ens behöva förklara varför man inte vill något, ett nej är ett nej.

4. Prova nya saker. Det är viktigt att testa nya saker här livet, oavsett om det handlar om att äta på en ny restaurang eller implementera nya vanor. Man måste helt enkelt testa nytt! Hur ska du annars få reda på vad du tycker om? Genom att testa nya saker utvecklas man dessutom som person och lär sig massa nytt. Så prova gå på den där aktiviteten du alltid ha velat, lär dig ett nytt språk, res till ett nytt land osv.

5. Be present. Att vara mer närvarande när du gör saker med dina vänner och familj är en viktig punkt. Jag ser dagligen kompisgäng och familjer som sitter tillsammans, men de är egentligen inte där. De är istället helt uppslukade i sina telefonen och scrollar igenom Instagram eller Facebook. Försök istället att lägga ifrån mobilen och njuta av sällskapet. Det är inget fel med att hänga på sociala medier, det gör jag ju också (duh), men när man väl möter upp sin vän är det bättre vara social och njuta av lite kvalitetstid tillsammans.

Gillar

Kommentarer

isabylund
isabylund,
Skriver under på allt! Så himla bra pepp <3
nouw.com/isabylund
Marie,
toppenbra inlägg, så peppande
sweeetwordsbymirre.com