ITS OK TO BE A LITTLE OBSESSED WITH JEWELRY

Inlägget är skrivet i samarbete med Marc Mirren

Äntligen känns det som om vi går mot ljusare tider och att våren är påväg, iallafall här i Stockholm. Jag älskar verkligen våren och håller nu tummarna för att det ska bli varmt och soligt snart. Med våren kommer också lusten att klä sig snyggare och börja använda accessoarer igen. Jag vet inte varför, men lusten för sånt försvinner helt för mig under vinterhalvåret. Då föredrar jag verkligen komfort före stil och vill klä mig så bekvämt och varmt som möjligt. Därför är min dröm att bosätta mig i ett varmt land där solen skiner året runt.

På tal om accessoarer så fick jag äntligen hem mitt efterlängtade paket från Marc Mirren, vars innehåll jag tänkte visa er i detta inlägg. Marc Mirren är ett skandinaviskt företag som tillverkar vackra och minimalistiska smycken som passar till alla tillfällen. På deras hemsida finns fyra olika kollektioner: vintergatan, pärlan, initialer och red stone.

Mitt paket innehöll tre olika smycken ett armband, en ring och ett hänge i guld. Armbandet är väldigt simpelt och kommer från kollektionen INITIALER. Man kan välja att personifiera den med att exempelvis lägga till en hänge. Annars är det självklart ett tidlöst smycke som passar till vilken outfit som helst.

Ringen som jag klickade hem är väldigt vacker och kommer från kollektionen VINTERGATAN. Den är utsmyckad med fina kristaller runt hela ringen och har en fin form. Jag brukar nästan aldrig använda ringar, men denna tyckte jag verkligen om och ser verkligen fram till att börja använda den. Den är smal och sitter bekvämt på mitt finger.

Hänget kommer från kollektionen VINTERGATAN och representerar mitt stjärntecken, vågen. Den är utsmyckad med kristaller och är guldpläterad med 18K guld, precis som de andra smyckena.

Med min rabattkod EVELINAROU15 kan ni få 15% rabatt på hela sortimentet hos Marc Millen. Just nu har de dessutom ett erbjudande där man får ett valfritt bokstavshänge helt gratis vid varje köp. Hur bra?! ✨

Gillar

Kommentarer

Linnealiebig
Linnealiebig,
Måste köpa lite nya smycken tror jag 🤩😍
nouw.com/linnealiebig
evelinarou
evelinarou,
Ja, passa på! 😍
nouw.com/evelinarou
artibus
artibus,
Åh så galet fint älskling!! Passar verkligen dig, underbart samarbete <3
nouw.com/artibus
evelinarou
evelinarou,
Sååå fina! 😍⭐️
nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229