ITS THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Godkväll på er and happy friday!

Har nyss kommit hem efter en lång dag och är helt slut. Först jobbade jag från 08-15, sedan åkte jag till universitetet för att skriva franska prov och till sist blev det en sväng till posten för att hämta denna månadens Goodiebox!

Har varit väldigt hyped på att hämta ut den, eftersom att så många personer gav den bra omdömen på Facebook och Instagram. Ser fram emot att visa er vad som finns därinne, men kan redan nu säga att det är den bästa boxen hittils hehe! <3

Helgens planer

Lördag: Jag kommer att börja dagen med att åka och titta på min lillebrors pingistävling som börjar redan klockan 09, blev ingen sovmorgon här! Senare på dagen ska jag på julmingel som min gamla fäktförening håller i. Efter minglet ska jag iväg på en överraskningsfest för en väninna som nyligen fyllt år. Jag har aldrig varit på en överraskningsfest tidigare, first time for everything.

Söndag: Jag kommer att börja min dag med träning och lite studier, måste verkligen komma ikapp den senaste veckan! Lite senare ska jag åka in till stan eller Mall of Scandinavia och fika med en väninna. På kvällen kommer jag bara att ta det lugnt och kolla på nya avsnitt av mina serier som jag följer.

Gillar

Kommentarer

denisetiainen
denisetiainen,
Såå mysiga bilder 😃
nouw.com/denisetiainen
ArielC
ArielC,
Så koselige bilder! Juletiden er virkelig den beste tiden på året ♥️
nouw.com/arielc