LAST MINUTE JULKLAPPAR

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon mina fina läsare!

Idag är det den 21:a december och julen närmar sig med storm. Jag har inga julkänslor what so ever vilket troligtvis beror på detta gråa väder och avsaknaden av snö. Det känns bara som om november månad är extralång nu i år och jag kan helt ärligt inte tro att vi är i slutet av december (?!?).

I detta inlägg ville jag ge tips på några last minute julklappar för er som är ute sent och fortfarande inte vet vad ni ska köpa. Jag kommer att ge tips på saker som man kan hitta i fysiska butiker eftersom att det är riskabelt att beställa online såhär tre dagar innan julafton. Tidigare jobbade jag på kundservice för bland annat Nelly.com och ni förstår inte hur många människor som beställer sina julklappar eller nyårsklänningar 1-2 dagar innan julafton/nyår - inget jag rekommenderar att göra. Det är inte en smart move, då posten redan är belastad under dessa dagar och trots att företagen lovar att leverera inom 1 dag funkar det inte alltid.

1. Rituals gåvoset

Det här är en present som jag tror att de flesta blir glada över att få. Jag har själv gett bort ett sånt gåvoset i både julklapp och födelsedagspresent och personerna blev väldigt glada (hoppas jag iaf). Det finns många olika dofter man kan välja emellan, men mina personliga favoriter är Ritual of Sakura och Ritual of Ayurveda. Finns några olika varianter och storelekar på dessa set men de brukar innehålla en bodylotion, duschskum, duscholja och en skrub eller doftstickor. Man kan också hitta dessa på de flesta skönhetsbutikerna: Åhlens, Kicks och Lyko har de garanterat.

Rituals produkter är verkligen underbara och doftar supergott! Jag har börjat använda deras produkter för cirka 2 år sedan när jag fick deras adventskalender i present och har inte kunnat sluta sedan dess. Nu har jag alltid deras produkter i badrummet.

2. EN UPPLEVELSE

Man behöver inte alltid ge saker i present, någon sorts av upplevelse kan även vara trevligare än en fysisk present. Först och främst måste man tänka vad personen tycker om. Är personen matintresserad så kan man bjuda ut den på en fin restaurang eller en ost- & vinprovning. Är det en person som älskar av koppla av, kan man ge en massage eller spabesök i present. För de som tycker om spänning och action finns det också många coola alternativ som Bodyflight eller VR-upplevelse. För den som tycker om att testa på nya saker kan en lektion i Poledance eller en Måla&Skåla upplevelse vara något.

Sånna upplevelser kan man både hitta på Live it, Upplevelse.com och LetsDeal. De finns att köpa på vissa Åhlensbutiker, man annars kan man köpa det online eftersom att det blir som ett elektroniskt presentkort.

3. mysiga gåvor

Allt det som är mysigt helt enkelt: tofflor, kimono, morgonrock, halsduk, pyjamas etc. Jag vet inte om ni andra tycker om sånna presenter, men personligen tycker jag om att få ett par nya fina tofflor eller en mysig morgonrock, speciellt om de är av lite finare kvalité. Sånna produkter kan man exempelvis hitta inne på Åhlens, Twilfit, Hunkemöller och liknande butiker.

En stor Victorias Secret butik har nyligen öppnats i Gallerian i Stockholm, där kan man också hitta massa mysiga plagg. Deras pyjamas och mjukisset är faktiskt riktigt bra och jag har själv några plagg därifrån hemma. Använder fortfarande mina pyjamas som jag köpte på Victorias Secret i London år 2014 och de ser fortfarande nya ut!

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Såååååå bra tips du kommer med! <3 KRAM
nouw.com/emmamehrali
Linnealiebig
Linnealiebig,
Ja men verkligen, 12 dagars ”jullov” från jobbet är inte fel 🥰
nouw.com/linnealiebig
IP: 82.99.3.229