MARC MIRREN SMYCKEN - RECENSION

Inlägget är skrivet i samarbete med Marc Mirren

Nu var det ett tag sen jag fick mina smycken från Marc Mirren och det var på tiden för en kort recension. Som ni kanske minns så klickade jag hem tre saker: en ring, att armband och ett hänge. Jag har nu hunnit använda de vid flertal tillfällen och har bara gott att säga!

Dessa smycken är väldigt nätta och feminina. De är diskreta, men piffar ändå upp ens outfit eftersom att detaljerna är så fina. Jag har för det mesta använt de här smyckena till vardags, eftersom att jag föredrar något mer utstickande till kvällen/utgångar (men det är ju en smaksak såklart).

Favoriten var helt klart ringen! Jag är egentligen inte en ”ring-människa” och brukade inte använda ringar förens nu, men den blev jag helt kär i och har på mig den nästan dagligen. I början var jag lite orolig över passformen, eftersom att jag inte förstår mig på ringstorlekarna men sedan såg jag att Marc Mirren har en guide till ringstorlekar på sin hemsida. Det hjälpte mig mycket vin beställning och jag lyckades klicka hem ringen som passade perfekt.

Vill bara tipsa er om min rabattkod en sista gång EVELINAROU15 och även passa på att informera att det finns en vårkampanj på hemsidan där ni kan få 3 smycken till priset av 2. Det är perfekt om man vill ge bort någonting vackert i present eller bara shoppa lite till sig själv hihi.

Sammanfattningsvis så är jag väldigt nöjd med mina smycken. Deras smycken kommer i tre färger: guld, silver och roséguld. Det är en smaksak vad man föredrar, men själv dras jag oftast till guld. Smyckerna jag beställde är gjorda av rostfritt stål och är guldpläterade med 18K guld. Jag har också upplevt kvaliten som bra, har inte haft några problem alls med repor eller liknande. Alla stenar är också på plats, vilket är ett stort plus! Jag har bara gott att säga om företaget och det är alltid kul att kunna stödja ett svenskt märke, speciell nu i dessa jobbiga coronatider då många verksamheter lider ekonomiskt.

Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Så fina smycken verkligen, blev sugen på köpa lite nytt 😃
nouw.com/sarahlinnsliv
elinoreriksson
elinoreriksson,
Men så fint! Halsbandet och armbandet var så himla fint! Vilket härligt sammarbete<3
nouw.com/elinoreriksson