NÄMEN HALLÅ DÄR!

Hej på er mina fina läsare.

Det var ju inte igår haha... Lite random men när jag vaknade imorse fick jag plötsligt lust att kika in här igen och skriva ett inlägg. Det är något med hösten som alltid får mig att vilja skriva och komma tillbaka till bloggen. Jag erkänner att det känns lite konstigt att skriva här igen, såhär ett halvår senare men jag ska försöka mitt bästa att sammanfatta vad som har hänt i mitt liv på senaste tiden.

När corona kom i våras tappade jag helt lusten att blogga. Mina dagar bestod basically av att antigen vara hemma eller på jobbet och inspirationen var som bortblåst. Jag bestämde mig för att ta en kort paus som tyvärr blev bara längre och längre. Sen kom sommaren och jag började jobba på ett nytt jobb + hade en franska kurs vid sidan om, vilket inte lämnade någon tid över för bloggen. Sedan kom hösten - en mini nystart och jag bytte jobb igen och är nu taggad på de sista månaderna av 2020. Just det, jag hann fylla år också! Ett år äldre och klokare (kan diskuteras) hehe.

Men ja, det var en kort sammanfattning av vad som har hänt i mitt liv under de senaste månaderna. Jag ska ge ett försök med bloggen igen, kan dock inte lova att jag kommer tillbaka 100% som förut men målet är iaf att uppdatera då och då. Såå välkomna tillbaka till min blogg och hoppas att ni stannar! <3

Gillar

Kommentarer

Marit98
Marit98,

ny läsare! följer dig gärna<3

nouw.com/marit98
evelinarou
evelinarou,

Välkommen hit❤️

nouw.com/evelinarou
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,

Haha, jag känner igen mig sååå väl. Tappade också helt under sommaren, men nu när det börjar bli höst på riktigt så kommer inspirationen smygande.

nouw.com/annaskarblom
evelinarou
evelinarou,

Haha ja men visst blir det så! 😅

nouw.com/evelinarou