+ och - just nu

+ Nu är det mindre än en månad kvar till min resa till Istanbul och jag längtar otroligt mycket hihi. Hoppas bara att situationen med coronaviruset inte påverkar den här resan på något sätt.

- Har jobbat rätt mycket på senaste tiden och känner bara att mina veckor har varit så fruktansvärt tråkiga. Nej, dags att göra något åt det och hitta på roliga saker igen!

+ Ska på SPA med min bästavän snart. Fick SPA besöket i julklapp av min väninna men eftersom att vi båda har haft rätt mycket på senaste har det bara skjutits upp. Men nu har vi bestämt ett datum och ska äntligen gå!

- Har känt att min garderob suger på senaste och jag inte har någonting att ha på mig. Får investera i bättre plagg nu till våren helt enkelt och verkligen tänka igenom mina köp.

+ Har bokat två behandlingar: lashlift och en ansiktsbehandling med hudanalys. Ser verkligen fram emot lashlift och har ganska höga förväntningar då jag har kollat mycket på före- och efterbilder hehe. Hoppas att det blir lika snyggt på mig också. Ja, som ni hör är detta första gången jag ska göra behandlingen.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Ja det jäkla viruset, kan det inte bara försvinna? Du kommer älska Istanbul, bara varit där på en stop-over men blev helt förälskad.
Vad underbart att komma iväg på spa, speciellt efter att ha jobbat mycket.
nouw.com/jossustravelpics
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Vad roligt med resan, förstår att du längtar 😊 härligt med spa också, finns det något bättre? 😃 samma med min garderob, måste ut på shopping 😊
nouw.com/emelieanderssoon
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229