+ och - just nu

+ Att jag har så mycket inspiration och motivation till saker just nu! Jag vet att den här känslan verkligen inte är permanent så jag tänker att ta vara på den till 100%. Året går just nu mot sitt slut och jag har redan jobba med målsättningen för 2020, min wave of inspiration har alltså kommit i perfekt timing. Tackar @sarakarlssonsse för det en extra gång, då hennes event gav mig den där extra kicken av inspo nu i slutet av året <3

- Att vädret är så oklart just nu. Alltså, ska jag plocka fram min Canada Goose och vinterstövlar nu eller inte? Ena dagen är det plusgrader & regn och andra dagen är det minusgrader & snö. Plz Sverige, bestäm dig nu!

+ Julklapparna är köpta. Jag har nu köpt julklappar till alla mina vänner och familjen. Känns bra att vara i god tid och slippa stressa i år. Hoppas bara att alla blir nöjda med sina presenter bara, annars är det ju fett synd..

- Kommer vara hemma över jul & nyår. Det här är första året på länge då jag spenderar jul & nyår hemma i Sverige. Vanligtvis är jag bortrest med min familj över jullovet och spenderar julen i varmare breddgrader, men i år kommer det tyvärr inte blir så. Lite tråkigt, men samtidigt kan det vara trevligt att vara hemma i Sverige också och njuta av en vit jul för en gångsskull. Ja, ni kan ju se på bilderna nedan hur förra jul såg ut för min del.

+ Kommer att hälsa på min mormor snart igen. Jag har bestämt mig för att spendera årets första vecka i Estland hos min mormor. Ser fram emot att träffa henne igen och få spendera lite tid tillsammans.

- Det är mycket att göra på jobbet. Just nu är det tyvärr väldigt mycket att göra på jobbet. Känns som om arbetsuppgifterna aldrig tar slut hur mycket man än arbetar. Som tur arbetar jag på deltid och behöver inte ta del av den där stressen varje dag. Bu.

+ Massage. Jag ska på massage snart, behöver jag säga något mer? Love it.

  • LISTOR

Gillar

Kommentarer

granfeldts
granfeldts,
Åh älskar dessa inlägg, haha vädret är ju ett stort frågetecken just nu alltså hahaha! Hoppas du får en fin jul och nyår trots att det blir hemma i Sverige <3nouw.com/granfeldts
linndossing
linndossing,
Härligt med så mycket +! Hopas du får en magisk resa hos mormor, så himla mysigt ju <3 nouw.com/linndossing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229