POOF och där var mina reseplaner borta!

Godmorgon finaste ni!

Med anledning av den omfattande spridningen av det nya coronaviruset och den snabbt föränderliga och osäkra situationen som råder för resande avråder UD från icke nödvändiga resor till alla länder.” Tror inte att någon missade UDs senaste avrådan som de gick ut med igår kväll. Utöver det så har massvis med flygbolag ställt in sina avgångar och många länder har stängt sina gränser. Jag tycker personligen att det är ett bra beslut (dock lite för sent), trots att båda mina resor inte blir av.

Om exakt en vecka skulle jag och min kompis suttit på planet mot Istanbul. Lite mer än en vecka senaste skulle jag, mamma och lillebror sitta på planet mot Moskva. Även om jag stödjer ländernas beslut att stänga gränser och sätta länderna i karantän så är jag såklart ledsen och besviken, eftersom att jag verkligen såg fram emot mina resor. Resan till Istanbul fick vi som tur var flytta fram till oktober, men Moskva resan kanske inte blir av alls i år.

Att resa till ett annat land och samtidigt umgås med sina vänner eller familj samtidigt är det bästa jag vet. Vintern har dessutom vart väldigt grå och deppig i år och jag såg VERKLIGEN fram att åka iväg till solen och skapa nya minnen. Bjuder på några bilder från när jag var i Istanbul 2018.

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Vet precis din besvikelse! Poff va både Mexico och Portugal borta för min del =( Men men, samtidigti förstår man ju till tusen. Stor kram fina <3
nouw.com/matildaberlin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon vännen! Det är ju verkligen supebra att dom gör allt för att försöka göra så att inte fler blir sjuka men givetvis förstår jag din besvikelse med. Jag hoppas verklgien att ni får till resorna sen när detta har lugnat ner sig! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr