SENASTE FRÅN KAMERARULLEN

Träningen rullar på som vanligt och just nu känns det riktigt bra på gymmet. Ni som följer mig på Instagram vet ju redan att jag äntligen är tillbaka till gymmet efter att h varit sjuk. Trots att jag fortfarande har hostan kvar har jag fått OK från läkaren att träna, då det inte är farligt alls i mitt fall. SÅ skönt! <3

Tog mig äntligen ut på stan för att kolla vad som finns i butikerna och hittade denna snygga outfit en på Gina. Väldigt casual och simpelt, men ändå snyggt enligt mig. Passade såklart också på att träffa min bästa vän på en fika. Vi var på Vetekatten i Gallerian och det var riktigt mysigt. Jag gillar verkligen hur de har renoverat Gallerian, riktigt fräsch och äntligen massa bra butiker!

Snart är det Alla Hjärtans Dag och det märks verkligen av i affärerna. Victoria Secret hade gjort det speciellt fint med massa rött i deras entré. I år är det pojkvännens tur att hitta på vad vi ska göra och jag väntar med spänning. Jag är en sån som tycker om Alla Hjärtans Dag riktigt mycket, ännu en dag att fira något så why not. Klart att man älskar varandra året runt och hittar på saker ihop, men roligt med en speciell dag då man kan göra något utöver det vanliga ju. Förstår inte vargör många hatar det...?

Gillar

Kommentarer

Liv
Liv,
Skönt att hostan inte påverkar träningen, den brukar ju kunna sitta i ett tag om man har otur...
ambivertaliv.blogg.se/
Aliciasmood
Aliciasmood,
mycket fina bilder! 😍❤️
nouw.com/aliciasmood
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229