TIPS FÖR ATT GÖRA TRÄNINGEN ROLIGARE

1. Bestäm vad du ska träna redan hemma. Att komma till gymmet oförberedd och ovetande kan verkligen förstöra hela träningen. När man inte vet vad man ska köra eller hur man utför övningarna på ett korrekt sätt, kan det bara kännas hopplöst och tråkigt. Det bästa är att bestämma vad man ska träna redan innan man går till gymmet och kolla upp vilka övningar man vill köra under passet. Här är Google återigen er vän - det finns tusentals träningsscheman på internet. HÄR är exempelvis en bra sida med massa träningsscheman och tips :)

2. Sätt på en bra Spotify spellista. Själv kan jag bli extremt peppad av musiken, det kan skapa hela min mood för dagen. Jag sätter alltid på mina favoritlåtar på väg till gymmet och även när jag kör cardio. Kan verkligen inte köra cardio utan musik, har aldrig testat göra det och är inte heller sugen på att prova haha.

3. Ta med en kompis. Att träna med någon kan kännas roligare för vissa, själv föredrar jag egentligen att träna ensam men det kan hända att jag kör ihop med någon då och då. Fördelen är att man kan peppa varandra, lära sig av varandra och hänga såklart! Om man inte har vänner som tränar på samma gym, kan jag tipsa om gruppträning. Många gym erbjuder idag gruppträningar inom zumba, yoga, boxning, HIIT osv.

4. Fina och bekväma träningskläder. Jag vet inte vad ni tycker, men jag blir personligen mycket mer motiverad till träningen när jag har en snygg outfit haha. DOCK så är det superviktigt att kläderna dessutom är sköna och att man känner sig bekväm i vad man har på sig. Det värsta jag vet är att ha på mig något som sitter obekvämt, skaver och stör när jag tränar. Tyvärr kommer man bara fokusera på det under hela passet och få en dålig upplevelse. Försök att hitta kläder som både har utseendet och komfort. Kan definitivt rekommendera er kläder från Gymshark, Ryderwear och IcanIwill - de tycker jag både är fina och bekväma!

Gillar

Kommentarer

Johannna
Johannna,
Så sjukt bra tips 💕
nouw.com/johannna
linndossing
linndossing,
Alltid lika bra tips <3 Puss
nouw.com/linndossing
IP: 82.99.3.229